Werkkleding bedrukken

Wil je graag jouw werkkleding laten bedrukken? Bij Workwear 2 Day helpen we je graag! Het bedrukken van werkkleding doen we zelf bij ons op locatie. Hierdoor profiteer jij van deskundig advies op maat én persoonlijke aandacht voor jouw bestelling.

Het bedrukken van werkkleding zorgt voor een uniforme uitstraling, herkenbaarheid en een professionele uitstraling.

Bedrukte werkkleding voor beveiligers

1 van 12

Vraag jouw offerte aan

Vind het antwoord op jouw vraag

Veelgestelde vragen over bedrukken

Wat is de productietijd?

Om jouw kleding te bedrukken, hebben we transfers nodig. Deze transfers bestellen wij bij onze vaste leverancier. Helaas is het op dit moment erg druk bij onze leverancier. Hierdoor kan het tot wel 2 weken duren voordat wij de transfers in huis hebben. We doen ons best om zo snel mogelijk te werken, helaas zijn wij deels afhankelijk van onze leverancier. Houd dus rekening met een productietijd van 10-15 werkdagen.

Kan alle (werk)kleding worden bedrukt?

Veel van onze werkkleding kan worden bedrukt. Bij elk product hebben we bij de specificaties aangegeven of het geschikt is om te bedrukken. Voor specifieke vragen over het bedrukken raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice.

Hoe moet ik mijn logo aanleveren?

We kunnen jouw kleding bedrukken wanneer je een EPS (.eps) of AI (.ai) bestand hebt van jouw logo.

Ben je niet in het bezit van jouw logo met dit bestandstype? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de ontwerper van jouw logo. Vaak kunnen zij jouw logo als EPS- of AI-bestand exporteren.

Kan ik ook mijn eigen kleding laten bedrukken?

Jouw eigen kleding laten bedrukken is mogelijk. Het kan zijn dat jouw kledingstuk niet geschikt is om te bedrukken. Dit is voornamelijk het geval bij fleecestof en dunne stoffen.

Wanneer het mogelijk is om jouw kleding te bedrukken, maken we voor jou een offerte op maat.

Je kunt er voor kiezen om jouw kleding af te geven bij ons op locatie of om deze naar ons te verzenden.

Mijn bedrukte kleding past niet. Kan ik de kleding retourneren?

Gepersonaliseerde producten kunnen helaas niet geretourneerd worden. Twijfel je over de maat? We hebben op onze website bij veel producten een maattabel toegevoegd. We raden je aan om deze voor jouw aankoop te raadplegen.

Bij grote aantallen is het mogelijk om een pasdag op locatie te organiseren. Bij kleine aantallen is het ook mogelijk om de kleding voorafgaand aan het bedrukken te komen passen bij ons op locatie. We denken graag met je mee, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 • Bellen

  Het team van de klantenservice helpt je graag met jouw vragen.

  (085) 401-8155

 • Mailen

  We streven er naar om jouw e-mail altijd binnen 24 uur te beantwoorden.

  info@workwear2day.nl

 • Chatten

  Maak gebruik van onze handige chatfunctie. We proberen zo snel mogelijk te reageren op jouw berichtje.